Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΝΕΑ

Ανάρτηση Δασικών Χαρτών Π.Ε. Χανίων

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Χανίων. Η ενημέρωση αφορούσε τους δασικούς χάρτες των περιοχών Κουνουπιδιανών, Μουρνιών, Νέας Κυδωνίας, Νεροκούρου, Περιβολίων, Σούδας και Χανίων.
Όπως δήλωσε η τμηματάρχης χαρτογράφησης της Διεύθυνσης Δασών Χανίων Αγλαΐα Σκουμπάκη, έως σήμερα έχουν κατατεθεί πέντε ενστάσεις για τις παραπάνω περιοχές και την νήσο Γαύδο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η δασάρχης Χανίων Πολύμνια Σκλαβάκη κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν για τους δασικούς χάρτες και να καταθέσουν τις όποιες αντιρρήσεις τους, καθώς όταν κυρωθούν οι χάρτες δύσκολα θα υπάρξουν μεταβολές.

Οι δασικοί χάρτες αναρτήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή ενστάσεων μπορούν να το πράξουν έως τις 3 Απριλίου όταν και λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί.

Newsletter

Εγγραφείτε για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα νέα μας.