Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Κατάρτιση φακέλου τεκμηρίωσης H.A.C.C.P.

Σύνταξη φακέλου τεκμηρίωσης (μελέτη H.A.C.C.P.) με τις απαραίτητες διαδικασίες και οδηγίες, καθώς και τα διαγράμματα ροής, αρχεία, έγγραφα και ότι άλλο χρήσιμο υλικό απαιτείται προκειμένου να αποδεικνύεται η συνεχής εφαρμογή και τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων.

Το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points ή Ανάλυση Κινδύνων Κρίσιμων Σημείων Έλεγχου) είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τις επιχειρήσεις τροφίμων, που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εμφάνισης κινδύνων όσον αφορά την υγεία του καταναλωτή.

Η εφαρμογή του συστήματος HACCP είναι πλέον νομική υποχρέωση όλων των επιχειρήσεων που παρασκευάζουν, μεταποιούν, παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, διακινούν και προσφέρουν προς πώληση τρόφιμα.

Newsletter

Εγγραφείτε για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα νέα μας.